مواد لازم برای تهیه دسر پلمبیر در منزل :

 


خامه فرم گرفته  :یک لیوان
بستنی وانیلی :یک لیوان
تخم مرغ :دو عدد
وانیل :کمی
ژلاتین :یک قاشق غذاخوری
شیر :نصف لیوان
آب جوش :نصف لیوان
مغز گردو :کمی
موز:یک عدد متوسط
شکر:5 قاشق غذاخوری البته بسته به ذائقه میشه کمی مقدارش رو کم و زیاد کرد


طرز تهیه آسان دسر پلمبیر :


برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ بشود.

حالا 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کرده و داخل دو ظرف جداگانه ریخته .

اول از همه سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا فرم گرفته و سفت شود، روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

حالا سراغ زرده تخم مرغ ها بروید و آن را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا پف کرده و رنگ آن کرمی شود.

دو قاشق از شیر داغ را به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید ، حالا همه شیر را به تدریج داخل زرده ها بریزید و به سرعت هم بزنید تا نبندد. مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.

در این فاصله نصف لیوان آب را بجوشانید و ژلاتین را داخل آن ریخته تا حل شود، ژلاتین را کنار بگذارید تا خنک شود.

زمانی که همه مواد خنک شدند ، سفید تخم مرغ ، خامه فرم گرفته ، مخلوط زرده تخم مرغ و ژلاتین را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

موز و گردو را خرد نمایید و به مواد اضافه نمایید

و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. 10 تا 12 ساعت زمان لازم است تا بستنی منجمد شده و خوب ببندد.

بعد از گذشت این زمان بستنی را از فریزر خارج کرده و با تکه های موز و گردو تزیین کرده و سرو کنید.

نکات تکمیلی درباره دسر پلمبیر
دسر پلمبیر جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
دسر پلمبیر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

من بی می ناب زیستن نتوانم جدید ترین نمونه سوالات آرایشگر ناخن فنی حرفه ای (ثابت شده) مجله آکادمیک شیراز رویداد فروشگاه اینترنتی دوربین استور لوله باز کنی کربن فعال بیت کوین هوار شمیم باران